Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

De Weg Guus Meeuwis Wikipedia

Guus Meeuwis kondigt groots comeback aan

De Weg terug naar Groots met een zachte G

"Ik kan nauwelijks wat zien Door de waas voor mn ogen"

De teller voor het aantal Groots met een zachte G concerten staat wanneer we Groots De Laatste meerekenen op 20. Een indrukwekkend aantal, dat nog indrukwekkender wordt als je bedenkt dat de concerten altijd binnen no-time uitverkopen. Het is dan ook niet vreemd dat fans reikhalzend uitkijken naar een nieuwe aankondiging van Guus Meeuwis. En die aankondiging is er nu!

Wijzer is het tweede solo-album van de Nederlandse zanger Guus Meeuwis. Het verscheen in 2005, een druk jaar voor Meeuwis. Naast het uitbrengen van zijn album, stond hij ook nog eens op Pinkpop en gaf hij een aantal uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall. Maar het hoogtepunt van het jaar was toch wel de start van Groots met een zachte G.

Groots met een zachte G is een jaarlijks terugkerend evenement waar Guus Meeuwis samen met een aantal gastartiesten optreedt in het Philips Stadion in Eindhoven. Het evenement is altijd een groot succes en de kaarten zijn altijd binnen no-time uitverkocht. En dat is niet voor niets, want de concerten staan garant voor een avond vol muziek, gezelligheid en Brabantse gastvrijheid.

Na een aantal jaar pauze kondigde Guus Meeuwis in 2019 aan dat Groots met een zachte G terug zou keren. De concerten werden gehouden in het Rat Verlegh Stadion in Breda en waren wederom een groot succes. En nu, na drie jaar, is het dan eindelijk weer zover: Groots met een zachte G keert terug naar het Philips Stadion in Eindhoven!

De concerten vinden plaats op 2, 3, 9 en 10 september 2023. De kaartverkoop start op zaterdag 11 maart om 10:00 uur. Wees er snel bij, want de kaarten zullen naar verwachting snel uitverkocht zijn!


Comments